In je element traject

'Alles gaat gemakkelijk. Je hebt volop energie, je straalt en wat je doet kost weinig moeite. Je hebt leuk werk en je wordt daar gevraagd voor leuke klussen die aansluiten bij jouw krachten en vaardigheden waar je van geniet. Vriendschappen verlopen moeiteloos en je relatie groeit en bloeit. Patronen waar je eerder in vastzat herken je eerder en je kan tijdig andere keuzes maken. Je zit volop in je element'. 

Klinkt fijn toch? Hopelijk is dit hoe jij op de meeste momenten jouw leven ervaart. Toch weet ik ook dat veel mensen, mannen en vrouwen, momenten kennen in hun leven waarin deze staat van zijn helemaal niet zo vanzelfsprekend is. 
Dat dingen moeite kosten, je moe wakker wordt. Je het werk helemaal niet als prettig en misschien wel als saai ervaart. Je steeds weer vastdraait in dezelfde patronen die je remmen en pijn doen en waardoor je jezelf in de weg zit. Je ervaart te weinig tijd voor jezelf, de balans is wat zoek en je benut jouw potentie niet of lang niet volledig. Is bovenstaande herkenbaar voor je? Lees dan hieronder verder voor meer informatie. 


Inhoud traject:
Nieuwsgierig geworden? Ik maak eerst vrijblijvend kennis met je om door te praten over hoe het met jou gaat, waar jij vastloopt en wat jouw wensen zijn. Waar wil jij graag staan na ons traject? Ben je hierna nog steeds enthousiast en ervaren we vanuit beide kanten een klik? Dan ga ik graag met je aan de slag.

In een periode van ongeveer 4 maanden tijd spreken wij elkaar 6 tot 8 keer. In het traject komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan de orde: 
- Waarden
- Krachten en valkuilen
- Drijfveren
- Overtuigingen
- Energiegevers en energieverslinders
- Jouw wensen en dromen
- Eerste stappen naar jouw gewenste situatie
- Vangnet voor de toekomst


Hoe ik met jou het traject exact invul is afhankelijk van jouw vraag. Ik maak gebruik van diverse methodieken en werkvormen zoals de TA, RET, Oplossingsgericht werken, ACT en Voice Dialogue, Gesprekken vinden zowel in mijn praktijkruimte plaats als in de natuur door middel van wandelcoaching. Ook zal ik regelmatig gebruik maken van persoonlijkheidstesten en analyses. 
In het begin zullen we elkaar intensiever spreken bijvoorbeeld 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. Gedurende het traject zal de periode tussen de sessies wat langer worden omdat je dan echt aan de slag zal gaan met jouw voornemens.

Duur traject
In dit traject zijn 6 tot 8 sessies inbegrepen met de duur van 1 a 1,5 uur.  Veel werkgevers hebben een apart budget gereserveerd als ontwikkelbudget voor hun werknemers waar een traject als deze uit betaald kan worden. Waar nodig kan ik offerte maken voor jouw werkgever.