Trainingen en workshops

Een goede training zet mensen in beweging, maakt dat ze zich kwetsbaar durven op te stellen. Dat ze aangeven wat hen lukt maar ook wat ze lastig vinden. Dat er een klimaat ontstaat in de groep waarin mensen delen met elkaar en ze op die manier leren van en met elkaar. Dat de deelnemers tijdens en ook na de training zin hebben nieuw gedrag uit te proberen. 

Zo'n training maak ik graag mogelijk. Ik vind het leuk om met een groep aan de slag te gaan. Hen door middel van mijn enthousiasme en openheid in actie en in een 'ja-modus' te krijgen. Niet alleen kennis over te dragen maar ook vooral veel te oefenen. Op die manier krijgt iedereen genoeg inzicht en tools om mee verder te gaan, ook na de training. Ik krijg mensen mee in mijn verhaal doordat ik mezelf laat zien, ik echt en makkelijk benaderbaar ben. Ik zoek naar contact, naar datgene wat jullie bindt. Vanuit deze werkrelatie kunnen we samen aan de slag. 

 

'VAN EN MET ELKAAR LEREN LEVERT 2X ZOVEEL OP'

Onderwerpen:
Trainingen verzorg ik op maat. Thema's van deze trainingen variëren dan ook. Actuele trainingen bied ik aan via mijn website en sociale media kanalen. Voorbeelden van trainingen zijn:

- Lang leve balans; een preventieve aanpak om uitval te voorkomen
- Gedachten in positieve vibe 
- Verbindende communicatie
- Teamtraining aan de hand van DISC principes

 

Workshops:

Naast individuele coaching bied ik ook regelmatig kortdurende trainingen en workshops in kleine groepen..
Deze bijeenkomsten vinden plaats op één of meerdere dagdelen. De workshops en trainingen zijn ook in-company mogelijk. Zoek contact met mij voor meer informatie hierover.

Inhoud en thema's van deze groepsmomenten verschillen. Onderwerpen zijn onder andere:
- Grip op stress
- Gedachten in positieve vibe
- Stip op de horizon
- Waar liggen mijn krachten?