Hoe werk ik

 

Een dapper begin:

Het kan best een stap zijn om voor jezelf te erkennen dat je er even niet uitkomt. Dat je vast loopt, je niet lekker voelt of behoefte hebt om even met iemand te sparren. Tegelijkertijd weet ik als geen ander dat juist dit het begin van verandering is. 

Ik vind het mooi en bijzonder als mensen het mij toevertrouwen om even met hen op te lopen in dit soort processen. Ik krijg er energie van wanneer mensen zichzelf beter leren kennen, weer meer in hun kracht komen en zich daardoor sterker of meer toegerust voelen. 

Hoe werk ik:


Samen met jou zoek ik naar wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen. Ik sluit aan bij wat je vertelt, zal je prikkelen, spiegelen en bekrachtigen.  Op deze manier help ik jou stappen te zetten richting de door jou gewenste toekomst. Ik maak in het traject gebruik van testen, werkbladen en oefeningen die jou inzicht geven en verder helpen.

Ik maak gemakkelijk contact, kan mensen snel een vertrouwd gevoel geven en afstemmen op hen. Hierdoor ontstaat er een basis voor samenwerking. Ik ben oprecht nieuwsgierig naar wie je bent, wat je beweegt. Ik ben onbevooroordeeld, analytisch, flexibel en stressbestendig. 
Ik nodig je actief uit om te vertellen, mij mee te nemen in hoe dingen voor je werken, te voelen, echt aanwezig te zijn en van daaruit stappen te zetten. Ik ben duidelijk, gebruik humor en stimuleer je op zoek te gaan naar jouw eigen antwoorden. 

Methoden:
Ik werk holistisch en op maat. Ik maak gebruik van diverse werkvormen en methodieken, zoals de Transactionele Analyse, de Rationeel Emotieve Therapie, ACT, oplossingsgericht werken, provocatieve coaching, Voice Dialogue en systemisch werken.
Ik ben hiernaast geschoold in DISC en Drijfveren analyses. 

 


Wil je meer over mij weten? Bekijk dan eens mijn onderstaande vlog of zie het kopje over mij

 

 

 

Vlog: