Waar liggen mijn krachten?


Inzoomen op jezelf
Mensen zijn geneigd zich met anderen te vergelijken. Te letten op wat anderen zo goed kunnen. Hardop zeggen wat jij zelf goed kan voelt voor ons vaak oncomfortabel, als arrogant. Terwijl voelen waar jouw krachten liggen, wat jou maakt tot wie je bent en dat ook nog eens hardop uitspreken sterk bij kan dragen aan je zelfvertrouwen.

Kortdurende training:
Tijdens deze kortdurende training (MBO/HBO niveau) ga je in een kleine groep van maximaal 12 personen aan de slag met het verkennen van jouw kwaliteiten. Die eigenschappen die echt bij je passen, die je een prettige collega, goede werknemer, fijne partner, gezellige vriend of vriendin, liefdevolle broer of zus maken. Ook zullen we stilstaan bij de eigenschappen die je nog wat meer zou willen ontwikkelen en hoe je daarmee aan de slag kan gaan. Na de training hebben we jouw zelfvertrouwen een boost gegeven en neem je je gereedschappen mee om te blijven ontwikkelen.

Naast informatieoverdracht en individuele oefeningen, zal er veel ruimte zijn voor uitwisseling tussen de aanwezigen zodat je van elkaar kan leren. Ook zal er voldoende tijd zijn om vragen te stellen. Deze training is geschikt voor volwassenen met minimaal MBO niveau en is er geen voorbereiding voor vereist. Er kunnen geen kwalificaties worden behaald bij deze training.

Kosten, data en tijdstippen:
Deze kortdurende training duurt maximaal 3 uur. Het is mogelijk deze training op open inschrijving te volgen in mijn praktijk in Zwolle. Ook kan deze training in-company worden aangeboden.