Stip op de horizon; jouw individuele doelen


Uitstelgedrag of plannen maken?
Zoveel plannen in je hoofd, dingen die leuk en belangrijk vindt. Een dag is zomaar weer een voorbij, of een week, een maand, een jaar. Wat is er intussen gebeurt met jouw ideeën, jouw plannen? Die dingen die je zeker nog wilde gaan doen maar die liggen te verstoffen op de plank? 
Er is een mooi gezegde: 'Alles wat je aandacht geeft groeit'. Zo is dat ook met jouw stip op de horizon, jouw toekomstdromen. 

Heb jij zin om energie te geven aan dat wat jouw hart een sprongetje doet maken, waar je kriebels van krijgt in je buik, wat je spanning en ook goede zin oplevert? Durf jij de stoute schoenen aan te trekken en samen met een paar anderen een eerste stap te zetten in het vormgeven van jouw ideeën?  Wat als het lukt?

Kortdurende training:
De training (MBO/HBO niveau) vindt plaats in een kleine groep. Deelnemers  gaan aan de slag met het verkennen van hun dromen, ideeën en wensen. Net als bij een vuurtje, alleen al door ze lucht en woorden te geven groeien het verlangen, de ideeën en dromen. De verhalen van anderen zullen je inspireren en hun vragen dragen bij aan het verhelderen van jouw wensen en plannen. Ik daag je uit om eerste stappen te zetten in de richting van jouw stip op de horizon. Deze training is geschikt voor volwassenen met minimaal MBO niveau en is er geen voorbereiding voor vereist. Er kunnen geen kwalificaties worden behaald bij deze training.

Kosten, data en tijdstippen:
Deze training wordt zowel in mijn praktijk als in-company aangeboden. De training doorlopen met je team, in kleine samenstelling tot maximaal 12 personen maakt dat deelnemers gemakkelijker tot interactie komen, herkenning vinden in elkaars verhaal en het leren van elkaar worden versterkt. Afspraken over kosten, duur en exacte inhoud stem ik graag persoonlijk met je af zodat het aanbod zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie.