Coaching 

Ik ben coach en trainer voor persoonlijke groei, loopbaan en omgaan met stress in regio Zwolle.
Ik loop graag even met je op bij het vinden van antwoorden op jouw vragen. Deze vragen kunnen heel divers zijn. Je kan denken aan:

Ik wil meer bij mezelf blijven, eigen keuzes maken.
- Ik wil mijn eigen krachten en valkuilen beter leren kennen
- Ik wil minder stress ervaren
- Ik vraag me af of mijn baan nog wel bij me past.
- Kan ik mijn gedachten ook stil zetten?
- Ik wil balans vinden tussen werk en privé.
- Waar ligt mijn passie?
- Ik wil me weer energieker voelen.
- Ik ga weer aan het werk na een burn-out. Hoe pak ik dat aan?
- Ik wil mijn grenzen beter aangeven. 
- .....

 

'JEZELF VERDER ONTWIKKELEN GEEFT JE VLEUGELS'

 

Hoe ziet een traject eruit?
Iedere vraag is anders en iedere coachee is anders. Ik coach je graag op een persoonlijke manier die bij jou past. Om die reden is geen traject bij mij hetzelfde. Wel zitten er een aantal elementen in die steeds terugkomen:

Intake:
Na jouw aanmelding neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op via telefoon of email en maak ik graag kennis met je. Deze kennismaking is altijd kosteloos. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw vraag of doel en wat ik hierin voor je kan betekenen. Naast deze inhoudelijke component,  vind ik het belangrijk dat er een klik is tussen ons om het traject succesvol en prettig te laten verlopen. De kennismaking is daarom voor mij ook een belangrijk ijkpunt om vanuit beide kanten te voelen of we deze ontdekkingsreis samen aan willen gaan. 

Vervolg:
Als we besluiten samen aan het werk te gaan zal ik je tijdens ons eerste gesprek meer uitleggen over welke thema's ik met je aan zou willen pakken, en hoeveel sessies ik inschat op dat moment. Dit is nooit in beton gegoten. Onderweg kan het zijn dat er toch aanscherpingen of andere afslagen nodig zijn. Dit bespreken we altijd samen en jij blijft de regie houden. Het is jouw traject. De sessies duren gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten. We zullen deze sessies voeren in mijn praktijk of tijdens een wandeling buiten. Ook dit zal ik met je afstemmen.
De duur van een traject is gemiddeld tussen de 4 en 8 gesprekken.

Evaluaties:
Een traject is alleen succesvol voor je als de sessies ook naar jouw tevredenheid zijn. Zowel onze onderlinge interactie en manier van werken als de inhoudelijke thema's hebben hier invloed op. Om die reden zal ik gedurende het traject met regelmaat met je stilstaan bij hoe jij de sessies ervaart en welke aanscherping er eventueel nodig is. Deze momenten van evaluatie zullen zowel mondeling als schriftelijk plaatsvinden. 


Ga je mee op avontuur?