Stip op de horizon voor teams; gezamenlijk vormgeven van jullie doelen

Inhoud training:
Zoveel plannen in je hoofd, dingen die je leuk en belangrijk vindt. Voor jouzelf en ook zeker voor jouw werksituatie.
Een dag is zomaar weer een voorbij, of een week, een maand, een jaar. Wat is er intussen gebeurt met die ideeën en plannen? Die dingen die jij of jullie zeker nog wilden gaan doen maar die liggen te verstoffen op de plank?  Er is een mooi gezegde: 'Alles wat je aandacht geeft groeit'. Zo is dat ook met jouw stip op de horizon, jouw toekomstdromen. 

Waar staan jullie nu als team? En welke doelen hebben jullie voor ogen? Komen die doelen overeen of hebben jullie een ander beeld van waar het heen moet?
Vaak nemen we niet de tijd om eens rustig stil te zijn bij deze vraagstukken. Hoe fijn is het dat eens wel te doen. Samen met jouw collega’s eens rustig door te praten over deze zaken. Tijdens deze training ga ik hier met jullie mee aan de slag.


Kortdurende training:
De training (MBO/HBO niveau) vindt plaats in een kleine groep van 5 tot maximaal 15 deelnemers. Aan de hand van allerlei werkvormen begeleid ik jullie in het proces van helder krijgen van de huidige situatie en bepalen van de stip op de horizon waar iedereen zich in kan vinden. En waar ieder een eigen bijdrage aan kan leveren.
Er zal ruimte zijn voor ontmoeting, uitwisseling, plezier, samenwerking en verbinding. Na deze training hebben jullie weer energie en een plan om mee verder te gaan.

Kosten, data en tijdstippen:
Deze training wordt extern aangeboden. De training doorlopen met je team, in kleine samenstelling tot maximaal 12 personen maakt dat jullie gemakkelijker tot interactie komen, herkenning vinden in elkaars verhaal en het leren van elkaar worden versterkt.
Afspraken over kosten, duur en exacte inhoud stem ik graag persoonlijk met je af zodat het aanbod zo goed mogelijk aansluit op jouw situatie.